Periodieke controle

Periodieke controle

Regelmatig naar de tandarts draagt bij aan een gezond gebit en goede mondhygiëne. Graag zien wij u regelmatig voor de halfjaarlijkse controle zodat we uw mondgezondheid in kaart kunnen brengen. Indien nodig kunnen we tijdig actie ondernemen om uw gebit en mond gezond te houden.

Halfjaarlijkse Controle

Regelmatige controle is een belangrijk onderdeel van onze tandheelkundige zorg. Afhankelijk van uw mondsituatie maken wij 1- of 2 -maal per jaar een afspraak voor een periodieke controle met u. Kinderen worden altijd minimaal 2-maal per jaar gecontroleerd. Na afloop van een periodieke controle plannen wij een volgende afspraak of sturen wij u tijdig een herinneringsmail om (online) een afspraak in te plannen.

Tandvlees en Gebit

 

 

Tijdens de periodieke controle kijkt de tandarts naar de gezondheid van zowel uw gebit als tandvlees. Wanneer er problemen worden geconstateerd plannen we een vervolgafspraak.

Mondverzorging

Indien er op het gebied van mondverzorging uitleg nodig is, kun u een afspraak in plannen bij de mondhygiëniste. Zo nodig wordt er, naast het geven van instructie over tandenpoetsen en reinigen tussen de tanden en kiezen, ook tandsteen verwijderd.