TARIEVEN.

Bij Praktijk White werken we volgens de landelijk vastgestelde tarieven.

Tijdens je eerste bezoek vindt een uitgebreide mondgezondheid plaats. Aan de hand hiervan wordt een diagnose gemaakt van uw mondgezondheid en krijg je een advies over eventueel benodigde behandelingen. De standaard behandelingen (M-codes) duren 30-60 min, qua kosten ligt dit tussen de €75-€150 per behandeling. Voor parodontitis behandelingen worden T-codes berekend. Voor deze behandelingen wordt altijd een begroting opgesteld, voor de nazorg niet of het bedrag moet hoger zijn dan €250,- .

WORDEN DE KOSTEN VERGOED? EN EEN BEGROTING?

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de zorg door de mondhygiënist, maar stellen soms bepaalde voorwaarden. Het is verstandig eerst hiernaar te informeren. Samen bespreken we voorafgaande aan de behandeling welke kosten aan de behandeling verbonden zijn. Wij zorgen altijd voor een begroting met de bijbehorende codes bij behandelingen hoger dan €250,-. Dit zou je dan zelf bij de verzekering kunnen checken en bepalen of je de behandeling voort wil zetten.

ANNULEREN

Het kan voorkomen dat je een afspraak hebt gemaakt die je uiteindelijk niet uitkomt. Wij verzoeken je de gemaakte afspraak minimaal 48 uur van tevoren telefonisch of per e-mail af te zeggen. Dit omdat wij anders genoodzaakt zijn de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Een goede reden bij latere annulering is altijd bespreekbaar, maar bij ongegronde reden zijn wij helaas genoodzaakt hier strenge regels aan vast te hangen. Dit betekend dat wij €2 per minuut berekenen in de vorm van de code C90, welke niet vergoed wordt door de verzekering en uit eigen zak betaald moet worden.

Voor vragen over behandelingen en vergoedingen, mailen naar info@praktijkwhite.nl. Of bij vergoedingen/betaalregelingen naar Famed/netpoint.

BETALING

Een kleine huishoudelijke mededeling. Wij werken (nog) niet met een factureringsbureau en daarom is ons beleid dan ook dat er direct na afloop van de behandeling afgerekend wordt. Dit kan per pin (geen credit card) of cash. Je krijgt meteen een (online) factuur mee, welke je op kan sturen naar de verzekering, indien je een aanvullende tandartsverzekering hebt.

ADRES

Barentszplein 2D
1013 NJ Amsterdam

Start navigeren ›

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag, donderdag en vrijdag
van 8.00 tot 17.00